2554 1086 info@hsklinik.dk

Akupunktur behandling
af skinnebensbetændelse!

Nr 1. Akupunktur i Sønderborg

Behandling af Skinnebensbetændelse.

Skinnebensbetændelse, også kendt som medialt tibialt stresssyndrom, er en overbelastningsskade, der ofte rammer aktive menesker og sportsudøvere eller dem, der udfører gentagne belastende aktiviteter såsom løb.

Skinnebensbetennelse, også kjent som medialt tibialstressyndrom, er en overbelastningsskade som påvirker musklene, sener og beinvevet rundt skinnebeinet. På den annen side er akupunktur en alternativ medisinsk praksis der tynne nåler settes inn på spesifikke punkter på kroppen for å lindre smerter og fremme helbredelse meget hurtig og efektivt hos di flæste menesker som får Skinnebensbetennelse.

 

Hvad siger klienter efter behandling af Skinnebensbetændelse

Efter og være frataget gleden af basale ting som og køre bil, gå ture og lave værdagslige ting som husarbejde pga. store smærter, er jeg nå så godt som smærte fri og jeg har fået mit liv tilbage.

Tak for en god og efektiv behandligs forløb.

Mvh
Mona

Fakta: 

Behandlinforløb:

Vi starter og afslutter forløbet med en samtale.
Normalt tager en behandling mellem 30 til 50 minutter, der vi bruger 3 til 5 nåle i hvert ben.
Du er velkommen til og have en ven med som du kan tale med, eller lade dig underholde med din telefon/ lydbog eller bare bruge tiden til og slappe af, mens du får behandlingen.

Antal behandlinger ved skinnebetændelse.

Vi kan desværre ikke få dig i orden på en enkelt behandling, du skal have 5 akupunktur behandlinger hurtigt efter hinanden – gerne 5 dage i træk.

Priser:

Akupunktur behandling DKK 395,-
5 x Dkk 395 a 5 behandlnger ink 10 % =
Det gives 10% rabat på alle behandlinger som kræver over 5 behandlinger.


Har du spørgsmål?

Skriv til mig herunder, så vender jeg tilbage.